biogarantie

Soorten geitenkaas

We maken hoofdzakelijk harde kazen, maar verder ook nog verse kaasjes, feta en yoghurt.
Ons assortiment:

  • Jonge geitenkaas:
    • natuur
    • met bieslook peterselie en een snuifje knoflook
    • met fenegriek (notensmaak)
    • met brandnetel
    • met tomaat basilicum
    • met truffel
  • Oude geitenkaas van meer dan een jaar oud.
  • Oudlander, 6 tot 12 maand.
  • Reigaert, halfharde geitenkaas, zeer zacht van smaak.
  • Mabelle: een zachte ‘paterskaas’ met witschimmel.
  • nieuw: Mabelle met tijm
  • Verse geitenkaasjes, natuur, met pikante kruiden, paprika mierikswortel en tomaat basilicum.
  • Feta: natuur en bereid met kruiden en olijfolie.
  • nieuw: crottin en met tijm
  • nog even en dan hebben we ook een camembert versie geitenkaasje

Yoghurt; natuur, met bosbes, abrikoos, aardbei of vanille