biogarantie

Wie is wie?

Op de foto onderaan van links naar rechts:

Zoon Hannes is vaste medewerker op de boerderij. Hannes melkt en verzorgt de geiten en staat in voor de rijping van kaas.

De boerin is Katrien Decraecke. Katrien verkoopt de kaas in ons winkeltje en op de markt te Oostende. In het voorjaar is Katrien de ideale vervangmama voor de pasgeboren lammetjes.

Leen De Haeck werkt hier sinds januari 2014. Leen studeerde af als pedagoge, maar verloor haar hart aan geiten en kaas. De ideale combinatie dus. Leen leidt de groepsbezoeken rond, maakt en verzorgt kaas. Ze staat samen met Silke ook in voor de ontwikkeling van nieuwe kaasjes.

Dochter Silke studeerde recent af in Gent als master biowetenschappen land- en tuinbouw. Silke staat zowel in voor het verzorgen van de geiten en lammetjes, als de bereiding van verse zuivel. Ook het klaarmaken van de de bestellingen en staat in voor de facturatie .

Renaat Devreese is de boer. Hij melkt, voedert en verzorgt de geiten, staat in voor het telen en oogsten van de voeders en mag hij zich helemaal uitleven in de fokkerij. Daarnaast is Renaat ook kaasmaker.

Momenteel zijn we een coƶperatie in elkaar aan het boxen. We hopen hiermee rond te zijn in het najaar 2017. We worden dan allen vennoot van de boerderij en kaasmakerij.

De toekomst is dus verzekerd !